Cart (0) Close

No products in the cart.

Cart (0) Close

No products in the cart.

seo 1415

BLACK SEO LINKS, PURCHASED LINKS, SOFTWARE FOR GAMBLING SITES

Siyah web sitelerinin Google arama sonuçlarında tanıtılması konusunda uzmanlaşmış deneyimli SEO uzmanlarından oluşan bir ekip. Saldırıya uğramış siteler ve bu sitelerde bağlantı yayınlamaya yönelik yazılımlar sunuyoruz.

Müşterilerimize yönelik hizmetlerimiz

  • Oyun Siteleri için Yazılım: Site yönetici alanlarına erişmenizi ve bağlantılarınızı oraya yerleştirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Bağlantı verme: Sitelerinize bağlantı içeren makaleler yazmak ve bunları PBN ağımızda yayınlamak
  • Toplu Bağlantı Yerleştirme: Çeşitli konulardaki organik trafiğe sahip, bozuk canlı sitelerden gelen bağlantıların toplu olarak otomatik olarak yerleştirilmesi.
  • İçerik Üretim Yazılımı: Büyük miktarlarda içerik üretmenizi sağlar

Özel bir PBN ağından bağlantı yerleştirmeyle ilgili daha fazla ayrıntı

  • Bağlantıları aracısız olarak yerleştiriyoruz, PBNka bizimdir.
  • Makaleler tek seferlik ödeme ile sonsuza kadar yayınlanır.
  • Batı siteleri, konular – medya, teknoloji, BT, kripto para, finans, programlama, eğlence vb.
  • Makalenizi 30$’dan yayınlıyoruz.
  • Makale sonsuza kadar yayınlanır, en fazla 2 dofollow bağlantısı, ana sayfada duyuru yapılır. Yerleştirmeden sonra indekslemeyi hızlandırıyoruz.
  • Yayınlanan makaleyi harici bağlantılarla zenginleştiriyoruz 🚀
  • Siteler spam değildir, ayda en fazla 10 makale yayınlanmaktadır. Siteler periyodik olarak dış bağlantılarla güncellenmekte ve metrikler artırılmaktadır.
  • Finans, kripto, BT, kumar ve diğer konuları kabul ediyoruz.

Telegram’da mektup kabul ediyoruz

“Davranış akışı” ziyaretçilerin web sitesinin çeşitli bölümleriyle nasıl etkileşimde bulunduğunu bildirmektedir. Gelişmiş seçenekler, trafik kaynaklarını, açılış sayfalarını, kampanyaları ve diğerlerini temel alan raporları görüntülemenizi sağlamaktadır. Arama motorları, yeni siteleri keşfetmek ve arama sonuçlar sayfasındaki genel sıralamayı belirlemek için bağlantıları kullanır. Başka bir söylemle, yeni içeriği araştırır ve sitenin otoritesini dış kaynaklardan gelen bağlantılarla sitenin otoritesini belirler.

BrowSEO, dikkat dağıtıcı görsel unsurları ortadan kaldırarak otomasyon ve veri çekme işlemlerini kolaylaştırır. Bu platform sayesinde arama motoru optimizasyonu ile ilgili işlemleri gerçek bir tarayıcı ortamında gerçekleştirebilirsiniz. Bir dizi taktik ve araçla, web sitenizi arama motorlarının anlayacağı ve kullanıcılarına göstereceği şekilde düzenleyebilirsiniz.

Google 1990’lı yıllarda Page Rank’i piyasaya sürerek backlink sayısını bir sıralama faktörü olarak kullandı. Bu durumun kötüye kullanılabileceği üzerine Google algoritma güncellemesine giderek şüpheli backlink tekniklerinin cezalandırılacağını belirtti. Başlık, ilk paraftaf, içerik türü ve en önemlisi genel içerik yapısına dikkat edilmelidir.

SEO hizmeti, web sitelerin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarındaki görünümünü iyileştirmek amacıyla yapılan ve profesyonel SEO ajansı tarafından sunulması gereken bir hizmettir. Bu hizmet kapsamında, profesyonel ajanslar doğru analizler ile sitelerin ihtiyaçlarını belirler ve proje sahiplerine doğru adımlar atması konusunda danışman olur. Sayfa başlığınız arama motorlarındaki sıralamanızı önemli ölçüde etkiler. Bu etiket arama motorlarına içeriğinizin ne hakkında olduğunu söylemenizi sağlar.

Belirlenen kelimelerin içeriklerde doğal bir şekilde kullanılması ve başlık etiketlerinde hiyerarşinin sağlanması site içi SEO çalışmalarında önemli rol oynar. Sayfa dışı optimizasyon çalışmalarında ise güvenilir web sitelerinde listelenme ve sosyal medya etkileşimleri hedeflenir. Güvenilir sitelerden gelen dış bağlantılar marka bilinirliğinin artmasına yardımcı olur. Web sitenizin itibarı üzerinde önemli rol oynayan sayfa dışı çalışmalar, potansiyel müşterilere ulaşmanızı kolaylaştırır. İşletme veya kurumunuzu dijital dünyaya taşıdıktan sonra bilinirliliğinizi sağlamak ve internet üzerinden elde etmek istediğiniz hedeflere ulaşmak için bir SEO ajansıyla işbirliği kurmanız gerekiyor.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
JOD Jordanian dinar